top of page
Mysteria (fantasyfestival Aarschot)
Mysteria (fantasyfestival Aarschot)

zo 05 mei

|

Station Brugge (hal kant Sint-Michiels)

Mysteria (fantasyfestival Aarschot)

Ga je vandaag mee naar Aarschot en nemen een duik in de fantasy-wereld…

De inschrijving is afgesloten
Andere activiteiten bekijken

Tijd en locatie

05 mei 2024, 08:45 – 18:45

Station Brugge (hal kant Sint-Michiels), Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Bron: MysteriA | Home (mysteriafantasy.be)

Welkom in de magische wereld van MysteriA, het leukste fantasy-evenement van België waar het altijd voelt als thuiskomen. We staan te popelen om jullie terug mogen ontvangen en zoals steeds is de magie van MysteriA nooit ver weg, nooit weet je wat er zal gebeuren, elk moment, elk klein dingetje kan er toe bijdragen dat ook jouw dromen zouden kunnen uitkomen. Stap in onze fantasiewereld en sluit je aan bij de Mysteria-familie voor onze 6e editie op 3-5 mei 2024.

Ooit een sprookjesboek opengeslagen? Of ken je mischien de verhalen van Jules Verne? Je hebt toch op zijn minst een piratenfilm gezien? Wel, ze zijn er allemaal, in levende lijve, in het unieke decor van Domein Elzenhof, een vaak vergeten parel in Aarschot. Een echt familie-event waarbij je je mag verwachten aan victoriaanse taferelen, steampunk, anime-cosplay, piraten, vikings, fantasyfiguren in de breedste zin van het woord. Alle magische en fantasiekarakters en wezens zijn welkom bij MysteriA.

We gaan vandaag met de BSCJ eens kennis maken met dit festival.

Je mag zeker en vast verkleed komen, maar dit is geen must. Het is de bedoeling om eens de sfeer op te snuiven en ons onder te dompelen in deze fantasiewereld.

Maximum 25 deelnemers

Kostprijs: 25 euro

Meebrengen: voldoende drinken, picknick, 4-uurtje

Deel dit evenement

bottom of page